Sobre mi

Sóc en Ferran Herrera i sóc un graduat en dret que pensa que el dret no és necessàriament ni tan avorrit ni tan formal com des de sempre se’ns ha fet creure. Fent un símil de l’aforisme que regeix en el dret mercantil i que diu que els contractes “són el que són i no el que les parts volen que sigui“. És per a això que m’he proposat crear aquest blog divulgatiu per tal d’ajudar a qui vulgui llegir-me a què fer davant de determinats problemes.

La perspicàcia, la tenacitat i el meu rigor són les qualitats que avalen tots els meus articles. Aquestes són qualitats indispensables per a l’èxit en l’estudi del dret.

Com a credencials que poden permetre al lector fer-se una composició del lloc (parlo en sentit metafòric, ja que em refereixo a la idea que pot fer-se el lector del rigor dels meus articles) destaco el fet d’obtenir una qualificació final al grau de dret de 8,3 punts, tres matrícules d’honor i un 10 en el treball de final de grau (treball finalista en la selecció dels millors treballs de final de grau del curs acadèmic 2016). El lector pot entendre que l’esforç i dedicació de cadascún dels articles té com a finalitat ser una ajuda real i efectiva als dubtes que pugui tenir.

A més he realitzat nombrosos cursos en diferents jurisdiccions tals com la penal (curs bàsic de dret penal a l’ICAB i d’expert en dret penal a Cefama), dret civil (curs d’institucions de protecció de la persona física a l’ICAB, curs d’expert en dret processal civil a Cefama i curs d’expert en mediació civil i mercantil a Cefama) i dret tributari (curs de l’IRPF a l’ICAB).

Ferran Herrera

Graduat en Dret

1 comentari

  1. Hola.
    Me gustaría saber si puedo alegar en mi empresa la sentencia del tribunal constitucional sobre la prioridad de elegir vacaciones para personas con hijos a cargo. Es decir, si esta sentencia implica que tengan que aplicarlo en mi empresa. Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© 2020 TOT DRET

Tema de Anders NorenAmunt ↑